Pavasarīgās brīvdienas visai ģimenei

Izmanto brīvdienas lietderīgi un pavadi to dinamiski: 

*Vinni centrs un viņu gardās picas – vienuviet atrakcijas un bērnu iemīļots ēdiens! Vinni centrs ir aprīkots ar bērnu rotaļu laukumu, dažādām spēlēm, kā arī turpat uz vietas ir iespējams pasūtīt picas un gardos našķus! (Latgales iela 28, +371 23994399)

*Visu nedēļu Latgales vēstniecībā GORS notiek kino seansi gan lieliem, gan maziem skatītājiem. 

*Spēļu istaba KidZone piedāvā plašu atrakciju telpu, kurā mazie apmeklētāji jutīsies kā lielā spēļu pilsētiņā (Atbrīvošanas aleja 174, +371 29711109);

*Brīvvalsts dārgumu nama apmeklējums vēstures un izstāžu cienītājiem. Jauna kultūrvieta Rēzeknē, kurā eksponēti vairāki simti dažādu vēstures liecību no Latvijas un ārzemju privātkolekcijām, atklājot tieši Latgales un Rēzeknes vēstures lappuses. (Krasta iela 35a, +371 25575555)

*Izzināt Rēzekni vai aktīvi izmantot laiku var arī pavisam savādāk un neparastāk – Interaktīvā izzinošā spēle “Pret straumi” upes promenādē. Viss kas ir nepieciešams – uzlādēts telefons un draugu vai ģimenes kompānija! 

* Kur vēl dinamiskāk? Ledus halles slidotavā! Izmantot enerģiju lietderīgi un tajā pašā laikā gūt emocijas no slidošanas, apgūstot jaunus trikus. Ledus halles publiskās slidošanas laiku var skatīties šeit.

Vēl vairāk iespēju, kā pavadīt brīvdienas Rēzeknē – sadaļā “Aktīvā atpūta” un “Ar bērniem”.

Share this post: